MAASSLUIS | De verkoop van de kaartjes voor deze cinemamiddag in Oud Sluys start op 4 maart, de film zelf draait op 13 maart.

Op deze woensdagmiddag is de prachtige film, waarin Sophia Loren een bejaarde vrouw speelt die de Holocaust heeft overleeft. Ze neemt een verbitterde jonge emigrant, Momo een wees, in huis nadat hij haar heeft beroofd. Er bloeit een onverwachtse vriendschap

Deze film is geinspireerd op het boek van de Franse schrijver Romai Gary.

Kaartjes kosten 2 euro zijn verkrijgbaar vanaf 4 maart aan het buffet van de ontmoetingsruimte Oud Sluys. Ieder 55 plussers is van harte welkom. U krijg bij binnenkomst koffie/thee met wat lekkers. Inloop van de cinemamiddag is 13.00 uur en de aanvang 13.30 uur, er is een korte pauze.


Bewonerscommissie OudSluys

Bewonerscommissie OudSluys

Bewonerscommissie Oud Sluys | Ontmoetingscentrum Oud Sluys (alias de Nieuwe Vliet)

ADRES
Recreatiezaal Oud Sluys, PC Hooftlaan 37, ingang Rheinvis Fijthstraat , achterzijde pand, entree is in de hoek.