MAASSLUIS | Het is bijna zover! Van 8 t/m 12 mei vieren we de nationale beweegweek. Deze week kunt u bij Seniorenwelzijn in Ontmoetingscentra De Vloot en Oud Sluys terecht voor een aantal gratis beweegactiviteiten.

Iedere dag staat een andere vorm van bewegen centraal. Beweeg onder de lentezon in onze beweegtuin, maak uw spieren soepel tijdens de gym, gooi de voetjes van de vloer tijdens het line dansen of maak uw armspieren los bij het sjoelen of het koersballen.

Gezondheid

“Voldoende bewegen draagt bij aan een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Veel mensen weten dat wel, maar bewegen toch onvoldoende. Zeker als mensen ouder worden is het belangrijk om genoeg te blijven bewegen. Met de gratis activiteiten tijdens de nationale beweegweek willen we de drempel om voldoende te bewegen, verlagen. Ook als mensen interesse hebben in een andere beweegactiviteit of sport, maar misschien nog niet weten wat ze willen doen, kunnen ze bij ons terecht. We helpen hen graag met advies, kennis van het beweegaanbod in Maassluis en contacten uit ons netwerk”, aldus Mariëlle van Santen, Vitaliteitscoach bij Seniorenwelzijn.

Wat, waar en wanneer

DagActiviteitLocatieTijd
Maandag 8 meiBeweegtuinOntmoetingscentrum De Vloot, De Vloot 66.13.30 – 14.30 uur
Dinsdag 9 meiLine danceOntmoetingscentrum De Vloot, De Vloot 66.14.00 – 15.00 uur
Woensdag 10 meiSjoelenOntmoetingscentrum De Vloot, De Vloot 66.09.45 – 11.45 uur
Donderdag 11 meiGymOntmoetingscentrum Oud Sluys, G.A. Brederolaan 37 (Ingang via zijstraat Rhijnvis Feithstraat)10.00 – 11.00 uur
Vrijdag 12 meiKoersbalOntmoetingscentrum De Vloot, De Vloot 66.09.45 – 11.45 uur

U kunt zo bij deze activiteiten binnenlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Vragen

Heeft u vragen over de nationale beweegweek? Bel Mariëlle van Santen op 06 50 25 83 70 of mail naar vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl.

© Seniorenwelzijn – De beweegtuin bij Ontmoetingscentrum De Vloot.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema