MAASSLUIS | Komende zaterdag (16 september) is het World Cleanup Day. Hierbij maken mensen wereldwijd de aarde weer net wat schoner dan het de dag ervoor was en zo zorgen we met elkaar dat er b.v. minder plastic in onze natuur “verdwijnt”. Hoe meer handen, hoe meer effect, dus bij deze de oproep: Kom deze zaterdag ook in actie!

Mocht je onze groep willen ondersteunen, wees dan vooral welkom aan te sluiten. We verzamelen 16-9-23 om 10.45 op de parkeerplaats links van de pont in Maassluis. Wij zorgen voor de afvalknijpers en de overige benodigdheden, dus dat is alvast lekker makkelijk. Of je nu GroenLinks (of PvdA) stemt of niet, dat maakt helemaal niet uit, alle hulp is enorm welkom.

Dit maal is er een extra incentive voor mensen die aan de slag gaan, want bij de Polderij zal er om 12:30 een lunch zijn waar alle afvalhelden bij aan mogen sluiten.

p.s.
Onze gebruikelijke trashtafette (opruimactie) op de derde zondag vd maand komt door deze actie voor deze maand te vervallen.#trashtafette #worldcleanupdayOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Redactie Milieu&Natuur

Redactie Milieu&Natuur

Redactie MILIEU & NATUUR | Schrijft artikelen over de natuur en het milieu en plaatst binnen dit thema artikelen die via persberichten zijn aangeleverd.