door gemeente maassluis

MAASSLUIS | De gemeente is van plan om een nieuwe Olympiahal te bouwen en de omgeving te verbeteren. Hiervoor wordt in samenwerking met voetbalvereniging Excelsior Maassluis en sportclub Mahorokan gekeken naar de locatie op de Rozenlaan.

De gemeente wil graag omwonenden hierover informeren tijdens een bijeenkomst op woensdag 22 mei van 19.45 tot 21.00 uur in het stadhuis aan de Koningshoek. De wethouder en medewerkers van de gemeente zijn die avond aanwezig om de opzet en aanpak van het project toe te lichten en met u in gesprek te gaan.

Geïnteresseerden die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via participatie@maassluis.nl.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Politiek

Redactie Politiek

REDACTIE POLITIEK | Lokale politiek (gemeenteraad) | Relevante regionale politiek | Relevante landelijke politiek

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!